Πόρος: Πτώση ελικοπτέρου με 3 επιβαίνοντες ανοιχτά της Πούντας

Πόρος: Πτώση ελικοπτέρου με 3 επιβαίνοντες ανοιχτά της Πούντας

Τραγωδία με τρεις νεκρούς στον Πόρο. Το ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότια του Πόρου, μετά από πρόσκρουση σε καλώδια. Εντοπίστηκαν συντρίμμια, σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των σορών.

Τρεις άνθρωποι, δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας, έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στον Πόρο, και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή της Πούντας, απέναντι από τον Γαλατά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, της πτώσης του ελικοπτέρου προηγήθηκε σύγκρουση με καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κάνει μία περιστροφή πριν πέσει στη θάλασσα.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια, ενώ στο νησί επικρατεί μπλακ άουτ.

Στο σημείο έσπευσαν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα που πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των επιβατών.

Στις έρευνες συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Το στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε στις 15.43, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πεντάγωνο.

Το ελικόπτερο είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από το «Ελ. Βενιζέλος» προς Γαλατά, ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε από την προσέγγιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα