Πόρτο Χέλι: Κέρδισε τη μάχη η 60χρονη που τραυματίστηκε από ταχύπλοο

Πόρτο Χέλι: Κέρδισε τη μάχη η 60χρονη που τραυματίστηκε από ταχύπλοο
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Αυγούστου. Από τον εμβολισμό της βάρκας που επέβαινε από ταχύποο, ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια της.

Κέρδισε τη μάχη για τη ζωή η 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε στο Πόρτο Χέλι όταν ένα ταχύπλοο εμβόλισε τη βάρκα που επέβαινε με τους δύο αδερφούς της, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί.

Η γυναίκα παραμένει εδώ και 39 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αγίου Σάββα, ενώ πλέον βρίσκεται εκτός μηχανικής υποστήριξης.

Οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη γυναίκα που έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα.

Πλέον είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να επικοινωνήσει με τα παιδιά της αλλά και να συνεννοηθεί με τους γιατρούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ενώ σε μία εβδομάδα αναμένεται να βγεί από τη ΜΕΘ.

Ο Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που εμβόλισε τη βάρκα έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και με τον όρο να δίνει το “παρών” μια φορά το μήνα στο προξενείο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, όπου διαμένει μόνιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 60χρονη φαίνεται πως θυμάται τις στιγμές που έζησε όμως ακόμη δεν έχει μιλήσει για αυτές.

Η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα