Πώς και πού θα υποδεχθεί η Αθήνα το 2018

Στιγμιότυπο από την Αθήνα το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από την Αθήνα το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων - Ποιοι καλλιτέχνες θα "ντύσουν" με τις μουσικές τους την τελευταία ώρα του 2017 και τις πρώτες του 2018

Ο Δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να υποδεχτεί το 2018 στο Θησείο, εκπέμποντας μήνυμα γιορτής και αισιοδοξίας.

Ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος θα δεσπόζει πάνω στο τέλος του πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίσει με το φως των πολυάριθμων led οθονών που θα μεταφέρουν όλη την πόλη εκεί. Την τελευταία ώρα του χρόνου που φεύγει, αναλαμβάνει να ντύσει με τις μοναδικές μουσικές της η  Ευανθία Ρεμπούτσικα ενώ το 2018 η Αθήνα θα το υποδεχτεί με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και επί σκηνής το εκρηκτικό δίδυμο  Μαρίζας Ρίζου και  Πάνου Μουζουράκη.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή παράσταση, αφού φέρει την υπογραφή των καταξιωμένων καλλιτεχνών  Γιάννη ΚακλέαΜανόλη Παντελιδάκη και  Φρόσως Λύτρα και θα παρουσιαστεί με φόντο την πάντα επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης.

Μία διαφορετική παράσταση, γεμάτη φως, που έρχεται για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Νωρίτερα, όσους θα παραβρίσκονται εκεί θα έχουν «προθερμάνει» οι  Batuca, οι  Batala και οι  Artventure που θα δώσουν με πνευστά και κρουστά το ρυθμό της βραδιάς, καθώς και οι Circus Dayz.

SHARE:

24Media Network