Explainer video: Πώς το φαρμακείο της γειτονιάς εξελίχθηκε σε φαρμακείο όλης της Ελλάδας

Explainer video: Πώς το φαρμακείο της γειτονιάς εξελίχθηκε σε φαρμακείο όλης της Ελλάδας
NEWS 24/7

Ο Γεράσιμος Τριανταφυλλάς, Founder & CEO του ηλεκτρονικού φαρμακείου "ofarmakopoiosmou.gr" και η CMO, Κατερίνα Καραντώνη μάς εξηγούν πώς το brand έγραψε τη νέα σελίδα του σύγχρονου φαρμακευτικού e-commerce.

Αν υπάρχει κάτι που ανέδειξε η πανδημία με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, αυτό είναι η ανάγκη για ψηφιοποίηση. Μια ανάγκη, η οποία προϋπήρχε, αλλά έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν η πανδημία του κορονοϊού μας “χτύπησε” την πόρτα. Αυτή την ανάγκη αφουγκράστηκε πολλά χρόνια πριν ο Γεράσιμος Τριανταφυλλάς, φαρμακοποιός και ιδρυτής του ηλεκτρονικού φαρμακείου ofarmakopoiosmou.gr και η οικογένειά του. Όταν πριν από 10 χρόνια δημιούργησαν το ηλεκτρονικό φαρμακείο, έβαλαν στο όνομά του την πιο απλή και πιο σημαντική του αλήθεια. Αυτό που είναι.

Ofarmakopoiosmou.gr είναι ο φαρμακοποιός όλων μας. Ο δικός μας άνθρωπος διαδικτυακά. Μας γνωρίζει, μας φροντίζει, μας καθοδηγεί και μας συμβουλεύει. 30 χρόνια στο φυσικό φαρμακείο του στο Παγκράτι και τα τελευταία 10 χρόνια ψηφιακά.

Ofarmakopoiosmou.gr είναι η εξέλιξη της επιστήμης και της φροντίδας ενός αξιόπιστου φαρμακοποιού της Αθήνας στον πιο σύγχρονο σε οργάνωση, ποικιλία, τεχνογνωσία και ταχύτητα “ηλεκτρονικό φαρμακοποιό” της Ελλάδας.

Πώς όμως κατάφερε το brand να αποδεχθεί την πρόκληση και να γράψει τη “νέα σελίδα” του σύγχρονου φαρμακευτικού e-commerce προσαρμόζοντας τη λειτουργεία του στην ψηφιακή εποχή;

Με στόχο να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα αυτό, επισκεφθήκαμε το φαρμακείο της οικογένειας Τριανταφυλλά στο Παγκράτι αλλά και τις εγκαταστάσεις του e-φαρμακείου ofarmakopoiosmou.gr και μιλήσαμε με τον Γεράσιμο Τριανταφυλλά και την Κατερίνα Καραντώνη, CMO της εταιρείας, οι οποίοι μας μίλησαν για την ψηφιακή μετάβαση αλλά και για τα στοιχεία εκείνα που δίνουν στο “ofarmakopoiosmou.gr” την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα