Η πράξη αλληλεγγύης του Ρουβίκωνα ανάγκασε μέχρι και τον Βελόπουλο να πει μπράβο

Η πράξη αλληλεγγύης του Ρουβίκωνα ανάγκασε μέχρι και τον Βελόπουλο να πει μπράβο
Η πράξη αλληλεγγύης του Ρουβίκωνα twitter @anarchistfedGr

Η αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας" παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης -τα οποία συγκέντρωσε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα- στο Γηροκομείο ΑΘηνών.

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας “Ρουβίκωνας” ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια που είχε απευθύνει το Γηροκομείο Αθηνών.

Καλώντας τον κόσμο να συνδράμει ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί, συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και εξοπλισμένοι με γάντια και μάσκες παρέδωσαν τις προμήθειες στο Γηροκομείο.

Η κατάσταση είχε φτάσει σε πολύ οριακό σημείο, καθώς υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία προϊόντων για τους 140 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

“Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον”, ανέφερε σε σχετική της ανακοίνωση η συλλογικότητα.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, παρά την ιδεολική άβυσσο που τους χωρίζει συνεχάρη την αναρχική συλλογικότητα για την πρωτοβουλία της.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε “Μπράβο! Αυτό είναι ακτιβισμός πραγματικός και όχι το σπάσιμο και κάψιμο της Αθήνας όπως κάνουν κάτι ψευτοαναρχικοί! Αν απέφευγαν και την βία θα τους έλεγα ΔΙΠΛΟ μπράβο!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version