Πρόκληση Χρυσαυγίτη στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης-Μίλησε για προδοσία, επικράτησε πανδαιμόνιο

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος EUROKINISSI

Ο Χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος θέλησε να δημιουργήσει ένταση στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης αναφορικά με το ζήτημα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια.

Πολύ μεγάλη ένταση προκλήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης όταν Χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος έκανε λόγο για "προδοσία" αναφερόμενος στο ζήτημα των Σκοπίων.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αν και το θέμα του ΔΣ ήταν εντελώς άσχετο (Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας), πήρε το λόγο και είπε τα εξής: "Θα έπρεπε να μην αγνοείτε το λαϊκό αίσθημα, όπως αυτό εκφράζεται με τα συλλαλητήρια που διενεργούνται αυτή τη στιγμή και θα διενεργηθούν στο μέλλον. Από κει και πέρα το τι συζητήθηκε στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια ουδόλως με αφορούν και με ενδιαφέρουν για το λόγο του ότι είναι όλες κοινές σε μια στρατηγική, να περάσει η προδοσία με τις λιγότερες αντιδράσεις».

Ακολούθησαν διάλογοι με άλλους δημοτικούς συμβούλους και κυρίως με τον κ. Διαμαντάκη.

ADVERTISING

Ματθαιόπουλος: θα με αφήσετε να μιλήσω ναι ή όχι; Ότι θέλω να κάνω και αν δε σ' αρέσει βγες έξω. Δε γίνεται κάθε φορά που μιλάω να με διακόπτεις και να λες

Διαμαντάκης: Έχει 6 μήνες να έρθει και μας εγκαλεί, είναι υποχρέωσή του να είναι εδώ

Ματθαιόπουλος: Μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη κυρία πρόεδρε;

Διαμαντάκης: Έπρεπε να είχατε διαγραφεί

Ματθαιόπουλος: Απουσιολόγος είστε; Καθίστε κάτω και ό,τι έχετε να πείτε να το πείτε μετά. Έχω το λόγο ή όχι;

Με παρέμβαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη το δημοτικό συμβούλιο διακόπηκε ώστε να αναγνωσθούν τα πρακτικά για την ακριβή φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Ματθαιόπουλος.

Πηγή: 

seleo.gr

SHARE:

24Media Network