Προς ακύρωση το κυβερνητικό σχέδιο για κέντρο προσφύγων στο Καραβόμυλο

Διαμαρτυρία κατοίκων του Καραβόμυλου Φθιώτιδας για την δημιουργία δομής φιλοξενίας για τους πρόσφυγες την παρσκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.
(EUROKINISSI)
Διαμαρτυρία κατοίκων του Καραβόμυλου Φθιώτιδας για την δημιουργία δομής φιλοξενίας για τους πρόσφυγες την παρσκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεύτερες σκέψεις κάνει η κυβέρνηση σχετικά με τη δημιουργία κέντρου προσφύγων στον Καραβόμυλο της Φθιώτιδας λόγω των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας. Ποια είναι τα επιχειρήματα των κατοίκων.

Προς ακύρωση οδεύει το κυβερνητικό σχέδιο για δημιουργία κέντρου υποδοχής προσφύγων στον Καραβόμυλο.

Οπως μεταδίδει το Star Kεντρικής Ελλάδας, η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο λαμβάνοντας υπόψη τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας επανεξετάζουν τον σχεδιασμό διανομής των προσφύγων σε όλη τη χώρα για την αποσυμφόρηση των νησιών και το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο Καραβόμυλος στη δημιουργία νέων κέντρων.

ADVERTISING

Οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας και κυρίως του Καραβομύλου είχαν αντιδράσει έντονα από την πρώτη στιγμή στα σχέδια του Υπουργείου, εκφράζοντας ενστάσεις στην επιλογή του στρατοπέδου που βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό το οποίο διαθέτει υγρά καύσιμα.

Πηγή: 

tvstar.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό
SHARE:

24Media Network