Προς αποχώρηση ο Μπαλασόπουλος από την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ποιος θα τον αντικαταστήσει

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ--ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ--- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ--(ΧΡΗΣΤΟΙΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ--ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ--- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ--(ΧΡΗΣΤΟΙΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Θέμη Μπαλασόπουλου. Τι διαδίδεται από τη Συνδικαλιστική Ανατροπή

Σύμφωνα με όσα διαδίδονται από την Συνδικαλιστική Ανατροπή (ΣΥΝ.ΑΝ. πρώην ΠΑΣΚΕ) ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλος δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή και άρα και για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες διοχετεύονταν και πριν από το 43ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και εκτιμήσεις συνδικαλιστικών παραγόντων θεωρούν ότι θα επιβεβαιωθούν μετά και τα αρνητικά για την παράταξη Μπαλασόπουλου αποτελέσματα σε αυτό.

Οι ίδιες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο κ. Μπαλασόπουλος που είχε την απόλυτη πλειοψηφία στην ΠΟΕ-ΟΤΑ τα τελευταία έξι χρόνια θα προτιμήσει να μετακινηθεί στην ΑΔΕΔΥ (σ.σ. είναι μέλος της Ε.Ε. του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων) και θα δώσει το «δακτυλίδι» της διαδοχής σε ένα νεότερο στέλεχος της παράταξης, πιθανότατα στον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννη Τσούνη.

Διαβάστε ακόμη στην aftidioikisi.gr:

Η ημερομηνία “σταθμός” για τη μεταφορά των αποθεματικών των δήμων στην ΤτΕ – Τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Ορατός ο κίνδυνος να «πέσουν» όλες οι συντάξεις στα 200 ευρώ – Η πρόβλεψη «βόμβα» Ρωμανιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Κλωτσιές και μπουνιές στο συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια

Τραμπουκισμοί στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ο Μπαλασόπουλος επιτέθηκε σε συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ

SHARE:

24Media Network