Προσαγωγές και επτά συλλήψεις στον Μελιγαλά, στο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας

Προσαγωγές και επτά συλλήψεις στον Μελιγαλά, στο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας

Από νωρίς το πρωί είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις στις εισόδους του Μελιγαλά και πραγματοποιούσαν εκτενείς ελέγχους σε οργανωμένα κυρίως μέλη της Χρυσής Αυγής (Vids)

Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, με προσαγωγές και επτά συλλήψεις, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Μελιγαλά το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας.

Από νωρίς το πρωί είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις στις εισόδους του Μελιγαλά και πραγματοποιούσαν εκτενείς ελέγχους σε οργανωμένα κυρίως μέλη της Χρυσής Αυγής που προσέρχονταν για την εκδήλωση, προκειμένου να αποφευχθούν έκτροπα.

Συνολικά έγιναν είκοσι επτά προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής. Συνελήφθησαν επτά εξ αυτών που κατηγορούνται, οι τέσσερις για παράνομη κατοχή ασυρμάτων και οι τρεις για απείθεια, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και σε βάρος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος, ο ευρωβουλευτής Νικόλαος Συναδινός, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο δημάρχος Μελιγαλά Αριστείδης Σταθόπουλος, πολίτες και συγγενείς των θυμάτων.

Βίντεο: Εφημερίδα Θάρρος

(Με πληροφορίες από: ΑΜΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το μνημόσυνο στην Πηγάδα Μελιγαλά

SHARE:

24Media Network