Πρωτοφανής πρόκληση στα Εξάρχεια: 'Που είναι ο Αλέξης;'

Πρωτοφανής πρόκληση στα Εξάρχεια: 'Που είναι ο Αλέξης;'

Φερόμενος άνδρας της αστυνομίας ακούγεται να φωνάζει σε αναρχικό "που είναι ο Αλέξης" στις συγκρούσεις της Τρίτης (Vid)

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Κάτοικος της περιοχής των Εξαρχείων καταγράφει τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο της "Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό".

Φερόμενος άνδρας των ΜΑΤ ακούγεται να φωνάζει "Ο Αλέξης (Γρηγορόπουλος) που είναι ρε μ@λ@κ@;". Άμεση είναι η αντίδραση κοπέλας που βρίσκεται σε μπαλκόνι πολυκατοικίας τη στιγμή που καταγράφονται τα πλάνα που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Τα πλάνα είναι σκοτεινά, ωστόσο στο βάθος διακρίνονται άνδρες της αστυνομίας να "ανηφορίζουν" τον δρόμο, κινούμενοι πιθανά προς νεαρούς.

 

Το παραπάνω βίντεο πρέπει να διερευνηθεί από την ίδια την ΕΛΑΣ και να ελεγχθεί αν και ποιος άνδρας της ακούγεται να προκαλεί κατ' αυτόν τον τρόπο, ανήμερα της μαύρης επετείου για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Κορκονέα, η δίκη του οποίου συνεχίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τα χθεσινά πολύωρα επεισόδια που εκδηλώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων μετά το πέρας της ειρηνικής πορείας, σημειώθηκαν 21 προσαγωγές και 4 συλλήψεις.

Από τα εκτεταμένα επεισόδια στις φλόγες παραδόθηκαν στις φλόγες δύο αυτοκίνητα στις οδούς Ερεσού και στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Σόλωνος.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ NEWS 247 ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Φωτογραφία: sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γρηγορόπουλος, Εξάρχεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο απολογισμός της 'μάχης' των Εξαρχείων

Δεκέμβρης 2008: Μία εκ των έσω αφήγηση των γεγονότων που συγκλόνισαν την Αθήνα

SHARE: