Πρωτοβουλία Δικηγόρων: “Όλα τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ για τη συγκέντρωση της Παρασκευής για Κουφοντίνα”

Πρωτοβουλία Δικηγόρων: “Όλα τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ για τη συγκέντρωση της Παρασκευής για Κουφοντίνα”
Φωτογραφία από τα επεισόδια της Παρασκευής Eurokinissi

Για "κατασταλτικό όργιο της ΕΛΑΣ" κάνει λόγο η έκθεση της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και Νομικών, αναφέροντας "λεπτό προς λεπτό τι συνέβη την Παρασκευή 5/3" στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Για ψέματα από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ στη ανακοίνωσή της, αλλά και “κατασταλτικό όργιο” της αστυνομίας κάνει λόγο σε έκθεσή της η Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη συγκέντρωση της Παρασκευής για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση, η παρουσιάζει “λεπτό προς λεπτό, όλα τα ψέματα και οι παραβιάσεις της νομιμότητας από την ΕΛΑΣ την Παρασκευή 5/3 στο Σύνταγμα”, τονίζοντας πως “το κατασταλτικό όργιο δεν κουρέλιασε μόνο το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών στις δημόσιες συναθροίσεις, αλλά ακόμα και αυτόν τον νόμο 4703/2020 (νόμο Χρυσοχοϊδη για τις διαδηλώσεις), για να προσθέσει πως “όλες οι προβλέψεις που είχε ανακοινώσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης στην από 21/1/2021 συνέντευξη τύπου με θέμα «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Υπαίθριων Συναθροίσεων» γελοιοποιήθηκαν”.

Ολόκληρη η Έκθεση της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και Νομικών:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα