Προβλήματα στην Αχαΐα λόγω κατολισθήσεων

Προβλήματα στην Αχαΐα λόγω κατολισθήσεων
Έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον παγετό οι αρχές Eurokinissi

Έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον παγετό οι περιφερειακές και δημοτικές αρχές της Αχαΐας. Ανοικτοί οι δρόμοι του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, με εξαίρεση τη δημοτική οδό από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Ανοικτοί είναι οι δρόμοι του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Αχαΐας, με εξαίρεση τη δημοτική οδό από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορεία Ειδήσεων ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Γυφτάκης.

Όπως πρόσθεσε, αντιμετωπίστηκαν άμεσα οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα το Σάββατο σε δύο σημεία του δρόμου από Πούντα προς Καλάβρυτα, καθώς και στην περιοχή Δενδρά της επαρχιακής οδού Πατρών – Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας.

Σύμφωνα με το Νίκο Γυφτάκη, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών, αναμένεται να υπάρξει παγετός, για αυτό και από νωρίς το πρωί της Κυριακής μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων θα προχωρήσουν σε εργασίες αποπαγοποίησης των δρόμων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, λόγω του παγετού, υπάρχουν δυσχέρειες στην κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο της Ναυπακτίας, αλλά και σε σημεία της ορεινής περιοχής του Θέρμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα