Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά
Κακοκαιρία στην Κεφαλονιά Youtube

Σε λίμνες μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει μεγάλο μέρος της Ελλάδας τις τελευταίες ώρες.

Πλημμυρισμένους δρόμους και υλικές ζημιές αφήνει πίσω της η κακοκαιρία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η οποία τις τελευταίες ώρς περνάει από Κεφαλονιά και Κέρκυρα.

Στην Κεφαλονιά η κακοκαιρία που ξεκίνησε από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας προκάλεσε για ακόμα μία φορά πλημμύρα στην παραλιακή στο Αργοστόλι.

kefaloniapress

Κακοκαιρία στην Κεφαλονιά kefaloniapress

Κακοκαιρία στην Κεφαλονιά kefaloniapress

Από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται και στην Κέρκυρα, όπου πολλοί δρόμοι έχουν ήδη πλημμυρίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα corfupress.gr, η έντονη βροχόπτωση στο νησί έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στην περιοχή της Σπηλιάς.

Κακοκαιρία στην Κέρκυρα corfutvnews

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr, ήδη εχουν ξεκινήσει οι παρεμβάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις περιοχές Σαροκο, Σιδαρι και Πυργι για αντλήσεις υδάτων ενώ στη Δασια και στο Μον Ρεπό για κοπές δέντρων μετά την πτώση τους από τους δυνατούς ανέμους.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να είναι σύντομο, καθώς τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν κατά τη διάρκεια της Τρίτης σε όλες τις περιοχές.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα