Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες - Άνεμοι έως 9 Μποφόρ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ=---ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΤΕΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΠΕΙΡΑΙΑΣ=---ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΤΕΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό θα είναι να επικοινωνήσουν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 8 ως 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκε το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star 2 (07:25) για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα και του Blue Star Paros (07:30) για Σύρο-Τήνο-Μύκονο.

ADVERTISING

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.

Πειραιάς: Πλοίο παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους  

Εξάλλου από τους ισχυρούς ανέμους παρασύρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοανατολικά της εισόδου του λιμανιού του Πειραιά το αγκυροβολημένο παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Παναγιά Αγιάσου. Το πλοίο δεν έχει επιβαίνοντες, ενώ κοντά του έχουν ήδη πλεύσει δύο ρυμουλκά για να συνδράμουν στην ασφαλή πρόσδεση του πλοίου.

SHARE:

24Media Network