Προβλήματα στις πτήσεις την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας

Αναχώρησαν στις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2013, και με πτήση της Aegean οι επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στο ταξίδι του στην Κίνα. Το στιγμιότυπο από την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος".
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)
Αναχώρησαν στις 6 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2013, και με πτήση της Aegean οι επιχειρηματίες που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στο ταξίδι του στην Κίνα. Το στιγμιότυπο από την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος". (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Απεργία της ΟΣΥΠΑ την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Προβλήματα στις πτήσεις κυρίως, προς τα περιφερειακά αεροδρόμια. Κατά της ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων τα μέλη της Πολιτικής Αεροπορίας. Συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ

Προβλήματα στις πτήσεις, κυρίως προς τα περιφερειακά αεροδρόμια, αναμένεται να παρουσιαστούν την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Η απεργία προκηρύχθηκε με αφορμή την εκδίκαση-συζήτηση, την ίδια μέρα, από την Ολομέλεια του ΣτΕ, της προσφυγής της ΟΣΥΠΑ, των Περιφερειών, των Δικηγορικών Συλλόγων, καθώς και άλλων φορέων και συνδικαλιστικών Ενώσεων, κατά της συμφωνίας ιδιωτικοποίησης των ελληνικών κρατικών αεροδρομίων.

Στο πλαίσιο της κινητοποιήσεις, η ΟΣΥΠΑ έχει προγραμματίσει για το πρωί της Παρασκευής συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49), προκειμένου, όπως τονίζει, "να καταδειχθεί η καθολική αντίδρασή μας και την απόφασή μας να προστατέψουμε την περιουσία και τις υποδομές της χώρας μας".

SHARE:

24Media Network