Ψωμιάδης: Ο Μπουτάρης είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε βάρος του

Ψωμιάδης: Ο Μπουτάρης είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης σε βάρος του
MOTIONTEAM

Ο πρώην νομάρχης μετά την παραπομπή του σε δίκη για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 κατηγορώντας τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης πως με τη στάση και τα λεγόμενά του είναι ο ηθικός αυτουργός όσων συνέβησαν.

Τη δική του άποψη για όσα συνέβησαν στην επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη τον περασμένο Μάιο, στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στην πλατεία Λευκού Πύργου, εξέφρασε στον News 24/7 στους 88.6 ο πρώην νομάρχης και νυν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μαζί με άλλα 11 άτομα παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία της προτροπής σε διάπραξη πλημμελήματος

"Έδινα εκείνη τη στιγμή συνέντευξη, άκουσα "γιουχα" και είδα πίσω μου τον κ.Δήμαρχο και λέω στην τηλεόραση να το "πολιτικό τραβέλι που πούλησε την Μακεδονία. Και τελείωσα εκεί, δεν μετακινήθηκα από την θέση μου. Προσπάθησα μάλιστα να αποτρέψω μια ομάδα νέων που ήθελαν να εμπλακούν και αυτοί με το πλήθος που κυνήγησε τον κ.δήμαρχο. Δεν μετακινήθηκα, δεν έβγαλα ούτε μία λέξη" είπε ο κ.Ψωμιάδης και κατηγόρησε τον κ.Μπουτάρη πως με τη στάση του προκάλεσε τα επεισόδια.

"Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης τον προέτρεψαν να φύγει αλλά εκείνος ειρωνικά παρέμενε και στη συνέχεια έγινε αυτό που έγινε. Εγώ κατήγγειλα τις ακραίες συμπεριφορές και είμαι πάντα κατά των ακραίων συμπεριφορών ειδικότερα σε ένα γεροντάκι. Ο κ.δήμαρχος πρώτη φορά συμμετείχε σε εκδήλωση των Ποντίων και δεν είναι τυχαίο. Πριν λίγο διάστημα είχε κάνει την δήλωση "χέστηκα αν ο Κεμάλ καθάρισε 350.000 Έλληνες Ποντίους. Και ερωτώ: Ποιο είναι πιο βαρύ; Άρα, είναι ηθικός αυτουργός. Θα μπορούσε να απομακρυνθεί μόνος του" συμπλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Μπουτάρης, Θεσσαλονίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση στον Μπουτάρη: Παραπομπή 12 σε δίκη - Ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Μπουτάρης: Ηθικός αυτουργός του ξυλοδαρμού μου ο Ψωμιάδης

SHARE:

24Media Network