Θρίλερ στα Βίλια Αττικής: Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Θρίλερ στα Βίλια Αττικής: Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Μία παρέα κυνηγών εντόπισε το απόγευμα της Τρίτης σε δασική περιοχή των Βιλίων μία βαλίτσα εντός της οποίας ήταν τοποθετημένο το πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε μια παρέα κυνηγών το απόγευμα της Τρίτης σε δασική περιοχή των Βιλίων Αττικής όπου εντόπισαν μία βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχε πτώμα γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο ανδρών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και των Εγκληματολογικών Ερευνών, που διενεργούν αυτοψία και έρευνα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν διπλωμένο στην βαλίτσα και όχι τεμαχισμένο, γυμνή και μόνο με το εσώρουχό της. Στο σώμα της δεν φαίνεται να έχει κάποιο χαρακτηριστικό σημάδι, δεν έχει ούτε μακριά ούτε κοντά μαλλιά αλλά ένα ενδιάμεσο μάκρος μαλλιών και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι σίγουρα κάτω των 40 ετών.

Η σορός της θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής τρόπος με τον οποίο έχασε την ζωή της, αφού τουλάχιστον μακροσκοπικά και στην κατάσταση που είναι η σορός δεν μπορεί να διαπιστωθεί εκ πρώτης όψεως ο μηχανισμός θανάτου της.

Επίσης, θα μετρηθεί προσεκτικά το ύψος της σορού και θα καταγραφούν όλα τα χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να οδηγήσουν κάπου τις έρευνες αφού ούτε πάνω της ούτε στην βαλίτσα υπήρχε κάποιο δεικτικό στοιχείο της πιθανής ταυτότητάς της.

Βεβαίως, όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση θα ληφθεί DNA για διασταύρωση με γενετικά δείγματα γυναικών, που έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους και ενδεχομένως ταιριάζουν τα γενικά χαρακτηριστικά της, σε μία προσπάθεια να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα