Πύργος: Εντοπίστηκε ο άνδρας που κυκλοφορούσε με πριόνι και ρόπαλο – Η τραγική ιστορία του

Πύργος: Εντοπίστηκε ο άνδρας που κυκλοφορούσε με πριόνι και ρόπαλο – Η τραγική ιστορία του
Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς YouTube

Ο άγνωστος άνδρας που κυκλοφορούσε τη νύχτα στον Πύργο Ηλείας κρατώντας πριόνι και ρόπαλο δεν είναι κάποιος serial killer ή μανιακός αλλά ένας 40χρονος άνδρας, θύμα μιας νοσηρής κοινωνίας.

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν μερικές ημέρες η είδηση πως ένας άνδρας στον Πύργο Ηλείας κυκλοφορεί τις νύχτες και συγκεκριμένα στο διάστημα 2 με 5 τα ξημερώματα και κυνηγά πολίτες, κρατώντας ένα πριόνι και ένα ξύλινο ρόπαλο, με τίτλους όπως “τρόμος με πριόνια και τσεκούρια στον Πύργο” ή “μανιακός καταδιώκει πολίτες” να προκαλούν εύλογα ανησυχία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η πραγματικότητα απέχει πολύ.

Και αυτό γιατί πίσω από την ιστορία του ανθρώπου που γρήγορα βιάστηκαν κάποιοι να καταδικάσουν ως μανιακό που κυνηγά στη μέση του δρόμου αθώους πολίτες, κρύβονται μία σειρά από τραγικά γεγονότα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την πράξη του, ωστόσο αποδεικνύουν ότι πολλές φορές η δράση (και ειδικά όταν αυτή πολλές φορές είναι απάνθρωπη) φέρνει και αντίδραση.

Τα έχασε όλα σε μια στιγμή…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.gr, ο 40χρονος Θύμιος, σήμερα, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή όπως όλοι οι άνθρωποι. Τότε όμως και μέσα σε μία στιγμή όλα άλλαξαν!

Εβρισκόμενος στην Τρίπολη όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε το οποίο εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Έχοντας χάσει τη δουλειά, τους φίλους και το χαμόγελό του, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο και να ζήσει με το πολύ μικρό επίδομα που λαμβάνει το οποίο μόλις και μετά βίας αρκεί για την επιβίωσή του.

Όμως τα δύσκολα για εκείνον δεν είχαν τελειώσει, καθώς ο ίδιος έχει πέσει θύμα bullying αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να του κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη, πετώντας στο σπίτι του πέτρες και κροτίδες και κοροϊδεύοντάς τον χωρίς να διστάζουν πολλές φορές να καυχηθούν κιόλας για τα “επιτεύγματά” τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πατρίς” τόσο από κατοίκους της περιοχής όσο και από αστυνομικές πηγές, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Θύμιος φαίνεται πως έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα μιας τέτοιας επίθεσης που ήταν και αυτή που όπλισε το χέρι του κυνηγώντας νεαρούς στον Πύργο.

“Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει”

Περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και κάνοντας έκκληση για την παροχή βοήθειας, ο Θύμιος μιλώντας στην ΟΡΤ το 2011 βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει”.

“Θα ήθελα να με πάρει τηλέφωνο ένας γιατρός να με δει και να μου πει τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο”, είχε συμπληρώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα