Πύργος: Εντοπίστηκε ο Θύμιος μετά από ενάμιση μήνα που αγνοείτο

Πύργος: Εντοπίστηκε ο Θύμιος μετά από ενάμιση μήνα που αγνοείτο
Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς YouTube

Τέλος φαίνεται να μπήκε στο θρίλερ με την αναζήτηση του Θύμιου Μπουγά, καθώς μετά από ενάμιση μήνα, εντοπίστηκε στον Πύργο, από όπου είχε εξαφανιστεί. Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά που αγνοούνταν από τις 4 Μαΐου, η προσωπική τραγωδία του οποίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο Θύμιος εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, να ψάχνει στους κάδους που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Η ασφάλεια μαζί με την ΟΠΚΕ έκαναν ξανά έρευνες σήμερα το απόγευμα και κατάφεραν να τον εντοπίσουν ενώ στην πορεία τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν είναι σίγουρο αν βρισκόταν όλες τις ημέρες εκεί.

Ο Θύμιος όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν αρκετά χρόνια, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και φοράει διαρκώς χειρουργική μάσκα για να γλιτώνει τα σχόλια από τους ανεγκέφαλους, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη… αφού υπέστη άγριο «bullying» από μία ομάδα νεαρών που του επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει έξω, για να τον χλευάσουν, να τον βρίσουν και στο τέλος να τον διασύρουν με μία ψευδή είδηση στα social media, περί δήθεν τρελού με το πριόνι που σκορπά τον τρόμο.

Όπως αποδείχτηκε, ο άνθρωπος κρατούσε απλά μια μαγκούρα και όχι πριόνια και τσεκούρια.

Βεβαίως, σε αυτή την ανθρωποφαγία συμμετείχαν και τοπικά δημοσιεύματα που εντελώς αδιασταύρωτα αναπαρήγαγαν αυτές τις αηδίες και στην «μάχη του κλικ» έσπευσαν να τις αναπαράγουν εντελώς αδιασταύρωτα και μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα