Πύργος: Γυναίκα καταγγέλλει γιατρούς στη ΜΕΘ για πλημμελή φροντίδα ασθενούς

Πύργος: Γυναίκα καταγγέλλει γιατρούς στη ΜΕΘ για πλημμελή φροντίδα ασθενούς

Τι απαντούν στελέχη του Νοσοκομείου

Για πλημμελή φροντίδα ασθενούς καταγγέλλει μια 42χρονη από την ορεινή Ηλεία το  ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου. Σύμφωνα με όσα είπε στην εφ. «Πατρίς» η 42χρονη (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας), η υγεία του 53χρονου αδελφού της επιδεινώθηκε εξαιτίας άστοχων χειρισμών των γιατρών.

Όπως καταγγέλλει η 42χρονη, οι γιατροί κράτησαν τον αδελφό της στην Εντατική παρότι η υγεία του είχε βελτιωθεί, με αποτέλεσμα να κολλήσει μικρόβιο που επέδρασε αρνητικά στην υγεία του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ζήτησε να φέρει δικό της γιατρό και δεν της επετράπη από το νοσοκομείο, ενώ αφήνει αιχμές για έλλειμμα ενημέρωσης από το ιατρικό προσωπικό για την υγεία του αδελφού της. Όπως είπε στην εφ. «Πατρίς», έχει ήδη κάνει έγγραφη καταγγελία στην 6η ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας.

ADVERTISING

Υψηλά ιστάμενο στέλεχος του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της 42χρονης, τονίζοντας ότι το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ ενημερώνει από την πρώτη στιγμή την καταγγέλλουσα για την πορεία του αδελφού της και ότι ουδέποτε απαγόρευσε την επίσκεψη άλλου γιατρού για ιατρική γνωμάτευση, προσθέτοντας ότι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν κρατά ασθενή σε κλίνη δίχως να υπάρχει αιτία.

ΠΗΓΗ PATRISNEWS

SHARE:

24Media Network