Πύργος: Κλειστό γυμναστήριο πλημμύρισε από "καταρράκτες"

Πύργος: Κλειστό γυμναστήριο πλημμύρισε από "καταρράκτες"

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ στον Πύργο Ηλείας, καθώς από την οροφή του κλειστού γυμναστηρίου άρχισαν να τρέχουν "καταρράκτες" λόγω της έντονης βροχόπτωσης - Ερωτήματα για την ασφάλεια του.

Ζήτησα ασφάλειας τίθεται πλέον στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου, μετά τις εικόνες που καταγράφηκαν χθες και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ εφήβων ανάμεσα στη ΓΕΠ και την ΑΕ Βαρθολομιού, ξέσπασε καταιγίδα, με την οροφή του κτιρίου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα ορμητικά νερά, τα οποία έμπαιναν μέσα σχηματίζοντας μάλιστα έναν μικρό "καταρράκτη".

Οι νεαροί κατέγραφαν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα την ώρα που οι υπεύθυνοι μάταια προσπαθούσαν να μαζέψουν τα νερά τοποθετώντας κουβάδες και λεκάνες.

Το πρόβλημα είναι γνωστό στις τοπικές αρχές ήδη από το 2014, ωστόσο οι εικόνες αποδεικνύουν πως δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής με αποτέλεσμα πλέον να τίθεται ζήτημα ασφάλειας των αθλητών, τόσο λόγω ατυχήματος από τη συσσώρευση υδάτων, είτε λόγω βραχυκυκλώματος είτε και λόγω της ίδιας της στατικότητας της οροφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κλειστό γυμναστήριο που κόστισε εκατομμύρια ευρώ και που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει σημαντικές διοργανώσεις μεταξύ των οποίων τους αγώνες ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2003, τους αγώνες ομίλων της τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Παίδων (U16) 2004, την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Εφήβων (U18) 2008 και το All-Star Game του 2011.

Πηγή: 

Ilialive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ηλεία
SHARE: