Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, εκ των παλαιότερων αστυνομικών ρεπόρτερ, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Του έστησαν ενέδρα δύο άτομα. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα δολοφονίας έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Γιώργος Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Αλίμου.

Αναλυτικότερα, μόλις επέστρεφε στην οικία του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα του επιτέθηκαν και τον πυροβόλησαν απανωτές φορές. Το περιστατικό έγινε επί της οδού Άνιννου στον Άλιμο.

Το σημείο όπου πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ Eurokinissi

Οι δράστες μετά τη δολοφονία, του Γιώργου Καραϊβάζ, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ Eurokinissi

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ Eurokinissi

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Πελώνη: Η δολοφονία μας σόκαρε όλους

«Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, τονίζοντας ότι «οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ Eurokinissi

Δολοφονία Καραϊβάζ Eurokinissi

Η κυρία Πελώνη προσέθεσε: «Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας

Την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δολοφονηθέντος.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ Eurokinissi

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης».

ΚΚΕ: Να αποκαλυφθούν άμεσα οι δράστες και τα κίνητρα

“Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη, της οποίας οι δράστες και τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν και να αποκαλυφθούν.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα