Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Η πρώτη του αντίδραση

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Η πρώτη του αντίδραση
H πολυκατοικία όπου η 49χρονη πυροβόλησε τον 68χρονο Eurokinissi

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχτηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι. Η πρώτη του ερώτηση ήταν για το παιδί του.

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζουν οι γιατροί του νοσοκομείου Γεννηματάς την κατάσταση της υγείας του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχτηκε τους πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι.

Ο 68χρονος που νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» αποσωληνώθηκε, έχοντας πλέον επαφή με το περιβάλλον.

Μιλώντας στο Mega ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Γιώργος Κουκουλίτσιος, έδωσε τις νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του 68χρονου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οφθαλμίατρος έχει αποσωληνωθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11), ωστόσο παραμένει στην εντατική. Ο 68χρονος είναι σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και εξελίσσεται ικανοποιητικά η κατάστασή του, χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως σημείωσε, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη σύζυγό του η οποία τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του.

Από το σημείο των πυροβολισμών στο Χαλάνδρι ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το χρονικό

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) έξω από το σπίτι και το ιατρείο του 68χρονου οφθαλμίατρου στην συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι.

Η 49χρονη είχε στήσει καρτέρι στον άνδρα με τον οποίο είχε αποκτήσει μία κόρη, σήμερα 12 χρόνων.

Μόλις ο γιατρός παρέλαβε την ανήλικη κόρη τους από το σχολείο και την πήγε στο σπίτι, η γυναίκα εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πυροβόλησε με ένα περίστροφο, τουλάχιστον δύο φορές μπροστά στα μάτια του κοριτσιού.

Από το σημείο των πυροβολισμών στο Χαλάνδρι ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο και η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

Αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες η 49χρονη

Αντιμέτωπη με βαρύτατες πράξεις είναι η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε στο Χαλάνδρι τον οδοντίατρο.

Μεταγωγή της 49χρονης εικαστικού που πυροβόλησε στο Χαλάνδρι τον οδοντίατρο INTIME NEWS

Σε βάρος της ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Ιωακείμ Κασσωτάκη ποινική δίωξη για:

  • απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,
  • παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση,
  • παράνομη οπλοχρησία,
  • ενδοοικογενειακή απειλή και
  • απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα