Πυροβολισμός κατά 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Αποκλειστικό καρέ – ντοκουμέντο με το όχημα, αμέσως μετά την καταδίωξη

Πυροβολισμός κατά 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Αποκλειστικό καρέ – ντοκουμέντο με το όχημα, αμέσως μετά την καταδίωξη
Αποκλειστικό καρέ του NEWS 24/7 με το όχημα του Κώστα Φραγκούλη NEWS 24/7

Το NEWS 24/7 εξασφάλισε φωτογραφία - ντοκουμέντο του αυτοκινήτου του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη αμέσως μετά την καταδίωξη και τον πυροβολισμό του από άνδρα της Αστυνομίας.

Στη φωτογραφία που περιλαμβάνεται στον φάκελο της δικογραφίας την οποία και εξασφάλισε αποκλειστικά το NEWS 24/7, διακρίνεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης, λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς του αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Το αγροτικό έχει καταλήξει πάνω σε τοίχο ενός ξενώνα, και η δεξιά πόρτα του είναι ανοιχτή.

Μία από τις σφαίρες έχει πετύχει τον 16χρονο στο κεφάλι και η δεύτερη καρφώθηκε στην πόρτα του κτιρίου που διακρίνεται στη φωτογραφία. Η δεύτερη σφαίρα έχει παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και θα εξεταστεί αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο. Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί θα σημαίνει αυτόματα ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν πυροβόλησε στον αέρα ως προειδοποιητική βολή για να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός.

Αποκλειστικό καρέ του NEWS 24/7 με το όχημα του Κώστα Φραγκούλη NEWS 24/7

 

Σημειώνεται πως ο νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Ο 16χρονος υποβλήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε ιατροδικαστική εξέταση, ύστερα από εισαγγελική εντολή στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 16χρονος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα που δέχθηκε από το υπηρεσιακό όπλο του κατηγορούμενου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τα ίδια ευρήματα, διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα