Ρόδος: 11χρονος ξεσήκωσε την αστυνομία, λέγοντας στο TikTok ότι τον απήγαγαν

Ρόδος: 11χρονος ξεσήκωσε την αστυνομία, λέγοντας στο TikTok ότι τον απήγαγαν
Rodiaki.gr

Ο 11χρονος Ροδίτης ήθελε μέσω του TikTok να κάνει πλάκα στον μεγάλο του αδερφό και προσποιήθηκε ότι τον "απήγαγαν", Οι αρμόδιοι αστυνομικοί αναμένεται να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος της οικογένειας, για άσκοπη κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρόδο κατάφερε να αναστατώσει για τα καλά τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού, καθώς ανήρτησε για πλάκα στο TikTok ότι τον είχαν απαγάγει.

Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, οι αστυνομικοί της οποίας επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στη Ρόδο, σχεδιάζοντας επιχείρηση εντοπισμού και εφόδου στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» μισή περίπου ώρα μετά την ανάρτηση, ομάδα ειδικών αστυνομικών της Ρόδου, με επικεφαλής αξιωματικό, κατάφερε να φθάσει στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί (έγινε εντοπισμός με βάση το ηλεκτρονικό του αποτύπωμα). Συγκεκριμένα δύο μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. κι ένα περιπολικό βρέθηκαν στο σημείο αποκλείοντας έτσι την πολυκατοικία ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν και τον Εισαγγελέα υπηρεσίας Ρόδου.

Έκπληκτοι οι γονείς του 11χρονου Ροδίτη

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων,  χτύπησαν το κουδούνι και την πόρτα άνοιξε η μητέρα του 11χρονου. Τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έμεινα έκπληκτοι καθώς δεν γνώριζαν το παραμικρό για την επίμαχη ανάρτηση η οποία είχε καταφέρει να ξεσηκώσει την αστυνομία και την εισαγγελία Ρόδου.

Προκειμένου να βεβαιωθούν οι αστυνομικοί ότι τίποτε ανησυχητικό δεν συμβαίνει, πραγματοποίησαν έρευνα σε ολόκληρο το σπίτι και πήραν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας και βέβαια από τον 11χρονο, ο οποίος αρνούνταν τα πάντα.

Το μικρό παιδί, υποχρεώθηκε στη συνέχεια να παραδεχθεί ενώπιον των αστυνομικών, ότι δεν ήθελε να αναστατώσει κανέναν, ούτε να προκαλέσει την κινητοποίηση των αρχών – το μόνο που ήθελε με την εν λόγω ανάρτηση ήταν να κάνει πλάκα στον μεγάλο του αδελφό.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί αναμένεται να σχηματίσουν δικογραφία  σε βάρος της οικογένειας, για άσκοπη κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα