Ρόδος: 50χρονος κατέγραφε κρυφά με κάμερα το δωμάτιο των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του

Κάμερα σε δωμάτιο (φωτογραφία αρχείου)
Κάμερα σε δωμάτιο (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Μητέρα καταγγέλλει ότι ο 50χρονος σύντροφός της είχε τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο των δύο ανήλικων παιδιών και έβλεπε τι έκαναν εντός αυτού.

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης παρακολούθησης και καταγραφής του δωματίου δύο ανηλίκων κοριτσιών ηλικίας 12 και 17 ετών απασχολεί τις αρχές της Ρόδου, που προχώρησαν στην σύλληψη ενός 50χρονου αλβανικης καταγωγής μετά την υποβολή μηνύσεως.

Ο 50χρονος, όπως αναφέρει η dimokratiki, καταγγέλθηκε από την μητέρα των παιδιών και σύντροφό του για τα ως άνω αδικήματα και ειδικότερα για το ό,τι είχε τοποθετήσει, εν αγνοία της, στο δωμάτιο των παιδιών μια κάμερα με SD CARD και έβλεπε τι έκαναν εντός αυτού ακόμη και όταν ήταν γυμνά.

Οταν δε τα παιδιά την ενημέρωσαν και ζήτησε εξηγήσεις ερχόμενη σε αντιπαράθεση μαζί του, όπως υποστήριξε ο σύντροφός της την χτύπησε, ενώ ακολούθως χτύπησε και τα παιδιά.

Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας μετά την προσαγωγή του κατηγορούμενου τον άφησε ελεύθερο και παρήγγειλε περαιτέρω προανάκριση προκειμένου να υπάρξει πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με τα τραύματα που φέρουν η μητέρα και τα παιδιά και περαιτέρω να ελεγχθεί το περιεχόμενο της κάρτας της κάμερας από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τοπικά Νέα, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network