Ρόδος: Νεκρός 33χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Ρόδος: Νεκρός 33χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 33χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου το απόγευμα της Παρασκευής. Είχε υψηλό πυρετό επί διήμερο και ρίγη - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε προσβληθεί από τον επικίνδυνο ιό της γρίπης H1N1.

Νέα τραγωδία σήμερα στο νησί της Ρόδου, με τον άδικο χαμό ενός νέου παλληκαριού και οικογενειάρχη, μόλις 33 ετών ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό και δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 33χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου το απόγευμα της Παρασκευής. Είχε υψηλό πυρετό επί διήμερο και ρίγη. Οι συγγενείς του ανησύχησαν για την γενικότερη εικόνα που παρουσίαζε και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Παρά το γεγονός όμως, ο 33χρονος, κατέληξε σήμερα το πρωί, βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 33χρονος συμπολίτης μας ενδέχεται να είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης και σε συνδυασμό με εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα, να του προκάλεσε επιπλοκές που τον οδήγησαν στο θάνατο.

Η κηδεία του άτυχου συμπολίτη μας, όπως ανακοίνωθηκε πριν από λίγο θα γίνει στην 1 το μεσημέρι της Κυριακής (αύριο) από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παστίδας.

Γρίπη: Μέχρι τέλος Μαρτίου θα “θερίζει” – Συμπτώματα, αντιμετώπιση, διαφορές με το κρυολόγημα

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές καθώς η εποχική γρίπη παρουσιάζει δραματική έξαρση, προεξάρχοντος του επικίνδυνου στελέχους Η1Ν1.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του ιού της γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 39, ανάμεσά τους και παιδιά που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Πολύ μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων και θυμάτων απο τη γρίπη Η1Ν1 , απ΄ότι στην Ελλάδα, εμφανίζεται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Το Υπουργείο Παιδείας δίνει οδηγίες στα σχολεία προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου.

Τα 50.000 επιπλέον εμβόλια που έχουν ήδη παραγγελθεί αναμένεται να φτάσουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας για να μοιραστούν άμεσα έτσι ώστε να υπάρξουν νέοι εμβολιασμοί. Αυτό γιατί η γρίπη θα είναι σε έξαρση μέχρι το τέλος Μαρτίου.

«Εμβόλια αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν. Οι εμβολιασμοί γίνονται από τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη έτσι ο κόσμος προετοιμάζεται. Αν κανείς σήμερα εμβολιαστεί, για να λειτουργήσει το εμβόλιο θέλει από 15 ως 20 μέρες. Και τώρα να εμβολιαστεί κάποιος υπάρχει πιθανότητα να προσβληθεί. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα πρέπει να υπάρχει πρόληψη» τόνισε σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Κουβάρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα