Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης για τη κακοποίηση και την απάτη

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης για τη κακοποίηση και την απάτη
SHUTTERSTOCK

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο. Η θεία της φέρεται να ομολόγησε πως κρύβεται πίσω από τη σκευωρία που στήθηκε. Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, η οποία είχε πλήρη ανατροπή ξεσκεπάζοντας μία ολόκληρη σκευωρία πίσω από την οποία κρυβόταν οικονομική απάτη με στόχο τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία.

ADVERTISING

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της. Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατική" η 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του παρθενικού υμένα, χωρίς ωστόσο διείσδυση, από γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.

Πλέον, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της θείας της 8χρονης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παιδική κακοποίηση, Κακοποίηση, Βιασμός
SHARE:

24Media Network