Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτημα άρσης απορρήτου και έρευνες σε 8 τηλέφωνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτημα άρσης απορρήτου και έρευνες σε 8 τηλέφωνα
Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, Ρούλα Πισπιρίγκου ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Απαντήσεις στις συνολικά οκτώ τηλεφωνικές συσκευές που εντοπίστηκαν στο σπίτι της 33χρονης στην Πάτρα ψάχνει η δικαστική λειτουργός, ζητώντας άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου.

Στις πρώτες της δικονομικές ενέργειες προκειμένου να ερευνηθεί σε βάθος τα όσα προηγήθηκαν του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, προχωρά η 18η τακτική ανακρίτρια, μία μόλις μέρα μετά την απόφαση για προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκους για τη δολοφονία της κόρης της.

Η δικαστική λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη στραφεί για απαντήσεις προς τις τηλεφωνικές συσκευές που εντοπίστηκαν στο σπίτι της 33χρονης στην Πάτρα κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών. Συνολικά οκτώ τηλέφωνα κατέσχεσαν οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα, μέσα στα οποία δεν αποκλείεται να υπάρχουν στοιχεία που αν βοηθήσουν στην έρευνα για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Για το λόγο αυτό, η ανακρίτρια έχει ήδη ζητήσει στην άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου, για να φανούν τόσο οι επικοινωνίες όσο και οι αναζητήσεις που γίνονταν σε κάθε κινητό, ασχέτως της παλαιότητάς του. Βαρύτητα αναμένεται να δοθεί στα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης, αλλά και στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη.

Την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ενώπιον του οποίου έχει κατατεθεί το αίτημα.

Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέες οδούς που θα μπορούσαν να ρίξουν φως σε ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν αποτέλεσμα ιατρικού λάθους.

Τέλος, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, εάν δεν εμφανιστεί αυτοβούλως έως τότε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα