Ρούλα Πισπιρίγκου: Χειρόγραφο με τα ψέματα στους γιατρούς - Μιλούσε για "γονιδιακό πρόβλημα"

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου
Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου EUROKINISSI

Αποκαλυπτικά έγγραφα από τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης είδαν το φως της δημοσιότητας. Πώς προσπάθησε να ξεγελάσει τους γιατρούς.

Χειρόγραφες σημειώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τις οποίες φαίνεται πως προσπάθησε να ξεγελάσει τους γιατρούς για τον θάνατο των παιδιών της έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτει το eReportaz, η κατηγορούμενη ισχυριζόταν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών είχε προκληθεί από ένα "σπάνιο γονίδιο", επιρρίπτοντας μάλιστα και ευθύνες στο “Ελπίδα” όπου νοσηλεύθηκε η Μαλένα.

ADVERTISING

Το συγκεκριμένο σημείωμα που φέρει την υπογραφή της κατηγορούμενης (αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ και ο δεύτερος δικηγόρος της παραιτήθηκε) αναφέρει ότι οι θάνατοι των δύο κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας, αλλά και η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας “οφείλονται σε κάποιο γονίδιο ή κάποιο σύνδρομο”.

Σύμφωνα με το eReportaz που φέρνει στην επιφάνεια τις εν λόγω σημειώσεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν δίσταζε να σημειώσει ότι “αν και εφόσον είχε ερευνηθεί από το “Ελπίδα” δεν θα κινδύνευε η ζωή της μεγάλης μας κόρης και δεν θα υπήρχε ο θάνατος του μωρού (της Ίριδας).

Τα χειρόγραφα έγγραφα της Ρούλας για το θάνατο των παιδιών της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χειρόγραφο με τα ψέματα στους γιατρούς - Μιλούσε για
HTTPS://WWW.EREPORTAZ.GR/
Ρούλα Πισπιρίγκου: Χειρόγραφο με τα ψέματα στους γιατρούς - Μιλούσε για
HTTPS://WWW.EREPORTAZ.GR/


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρούλα Πισπιρίγκου, Θάνατος Τριών Κοριτσιών, Πάτρα, Τοπικά Νέα
SHARE:

24Media Network