Σάμος: Πυρπόλησαν αυτοκίνητο νοσηλεύτριας, εθελόντριας στο ΚΥΤ

Σάμος: Πυρπόλησαν αυτοκίνητο νοσηλεύτριας, εθελόντριας στο ΚΥΤ
samostimes.gr

Η κοπέλα από τη Σκανδιναβία προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εθελόντρια νοσηλεύτρια στο ΚΥΤ καθώς και στο νοσοκομείο της Σάμου.

Ακόμα μία επίθεση αυτή την φορά σε εθελόντρια στις υπηρεσίες υγείας έγινε το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου στη Σάμο ανεβάζοντας τις επιθέσεις σε ΜΚΟ και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται γύρω από το μεταναστευτικό, στις  τέσσερις στο νησί, με δυο μάλιστα εμπρησμούς οχημάτων. Αυτή την φορά άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου στο Πυθαγόρειο.

Συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου όταν η κάτοχος ενός ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτου ειδοποιήθηκε από την αστυνομία ότι το όχημα της έχει πιάσει φωτιά.

Το αυτοκίνητο της ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της αλλά οι αρχές την εντόπισαν και την ειδοποίησαν όταν αυτό πλέον είχε καεί. Η κοπέλα από τη Σκανδιναβία, προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εθελόντρια νοσηλεύτρια στο ΚΥΤ καθώς και στο νοσοκομείο της Σάμου.

Μιλώντας στο samostimes.gr δήλωσε σοκαρισμένη από τον εμπρησμό του οχήματος της αφού όπως επιβεβαίωσε, άγνωστος/οι έσπασαν το παράθυρο και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της.

Είναι ο τρίτος εμπρησμός συνολικά (είχε προηγηθεί εμπρησμός σε αποθήκη ΜΚΟ) και ο δεύτερος σε αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες ενώ είχαμε και μια ακόμη επίθεση αγνώστων με πέτρες σε σπίτι, όπου διέμεναν μέλη ΜΚΟ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα