Σαββίδης σε Τσίπρα: Αν συνεχίσεις έτσι, τα μαζεύω και φεύγω. Ο Φίλης είναι αμόρφωτος

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον  Ιβάν Σαββίδη (φωτογραφία), Συντονιστή Σ.Α.Ε. (Περιφέρειας Χωρών πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.).(EUROKINISI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Ιβάν Σαββίδη (φωτογραφία), Συντονιστή Σ.Α.Ε. (Περιφέρειας Χωρών πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.).(EUROKINISI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

"Κάποιοι τόλμησαν και έφτυσαν το 30% του πληθυσμού της χώρας" λέει ο Ιβάν Σαββίδης για τις δηλώσεις του υπ. Παιδείας, Νίκου Φίλη

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ζητήσει με δήλωσή του την παραίτηση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη για όσα είπε για την γενοκτονία των Ποντίων.

Την Κυριακή ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Κοζάνη για ζητήματα ποντιακού περιεχομένου, ως επίτιμος προσκεκλημένος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης και αποκάλυψε τι είπε τον Αλέξη Τσίπρα για το συγκεκριμένο θέμα.

"Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε στην Ελλάδα για γενοκτονία. Αυτός δεν έχει μόρφωση και είναι Υπουργός για την μόρφωση. Είπα στον Τσίπρα να σταματήσει να κάνει τέτοια πράγματα, αλλιώς τα μαζεύω και φεύγω".

Συνεχίζοντας ο Σαββίδης που ανέφερε πως νιώθει ντροπή για το "χτύπημα" που δέχτηκε από την "μητέρα Ελλάδα", τόνισε:

"Κάποιοι τόλμησαν και έφτυσαν στο 30% του πληθυσμού της χώρας".

SHARE:

24Media Network