Σχέδια για προβολή της Ελλάδας μέσα από τον κορεατικό κινηματογράφο

Σχέδια για προβολή της Ελλάδας μέσα από τον κορεατικό κινηματογράφο

H προσπάθεια προώθησης της Ελλάδας σ' όλες τις διεθνείς αγορές δεν σταματά. Τελευταίος σταθμός της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά ήταν η Νότιος Κορέα.

Νέο άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Ασίας έκανε η Έλενα Κουντουρά, συζητώντας τις δυνατότητες έμμεσης προβολής ελληνικών προορισμών μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Η υπουργός συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο του CJ Group, κα Min Ja, και τη γενική διευθύντρια των Studio Dragon, Choi Jinnie, στο πλαίσιο του στρατηγικού ανοίγματος της αγοράς και με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Νότια Κορέα προς την Ελλάδα και την προβολή της χώρας σε όλη την Ασία μέσου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

ADVERTISING

Το CJ Group αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική. Ενώ, το Studio Dragon, επίσης μέλος του CJ Group, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στην Ασία (Koreandrama).

Παράλληλα, η υπουργός συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Samsung Fashion Group, Charles Park, και τον αναγνωρισμένο opinion leader της κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, Kee Jeongyun, και τους προσκάλεσε να επιλέξουν την Ελλάδα για την παραγωγή των βιντεοκλίπ των αστέρων της πολύ δημοφιλούς παγκοσμίως k-pop μουσικής, αλλά και να φωτογραφήσουν τα ρεπορτάζ μόδας τους, ώστε να προβληθούν οι μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας στη Νότια Κορέα.

Στις συναντήσεις συμμετείχε η πρέσβης της Ελλάδας στη Νότια Κορέα, Ιφιγένεια Κοντολέοντος.


SHARE:

24Media Network