Σε αγνοούμενο από την Λάρισα ανήκουν τα οστά στο Φράγμα Γυρτώνης

Σε αγνοούμενο από την Λάρισα ανήκουν τα οστά στο Φράγμα Γυρτώνης

Πρόκειται για τον Δημήτρη Μπατσίλα 48 χρόνων, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της οικογένειας του στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018

Απάντηση στο θρίλερ με τα οστά που είχαν βρεθεί στο Φράγμα Γυρτώνης έδωσαν τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA που εκκρεμούσαν.

Η εξέταση έδειξε πως πρόκειται για τον Δημήτρη Μπατσίλα 48 χρόνων, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της οικογένειας του στη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018. Ο 48χρονος ήταν τρόφιμος της κλινικής «Αγία Φωτεινή», στη Λάρισα, όμως είχε επισκεφτεί τους δικούς του εκείνο το τριήμερο.

Η ετικέτα με γραμμένο αντρικό επώνυμο που είχε βρεθεί στην φόρμα του δεν ταίριαζε με εκείνον ούτε με κάποιον άλλον εξαφανισθέντα.

Ωστόσο, οι Αρχές μέχρι να προκύψουν τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης από το DNA, έλεγχαν μήπως το άτομο που φορούσε την φόρμα προερχόταν από κάποιο κοινόβιο, όπως φυλακή ή κλινική, όπου συνήθως γράφονται τα επώνυμα των κατόχων στα ρούχα και ενδεχομένως του είχαν δώσει να φορέσει την φόρμα κάποιου άλλου.

Η εκτίμηση από την ιατροδικαστική εξέταση από νωρίς εξαίρεσε την πιθανότητα να ανήκαν τα οστά σε γυναίκα άρα και σε πιθανές περιπτώσεις από την γύρω περιοχή, λόγω του όγκου των οστών που παρέπεμπαν σε ψηλό άντρα, όπως ήταν ο 48χρονος και λόγω του νούμερου της φόρμας που ανήκε σε επίσης εύσωμο άντρα, όπως ήταν ο αγνοούμενος.

Από την εξέταση των υπαρχόντων οστών δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Για την περίπτωση του Δημήτρη Μπατσίλα είχε ενεργοποιηθεί και Silver Alert, την εποχή της εξαφάνισής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: