Σε δίωρο αποκλεισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη

Σε δίωρο αποκλεισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη

Κλειστός είναι από τις 19:00 από αγρότες και κτηνοτρόφους, ο δρόμος που οδηγεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Το Σάββατο η οριστική απόφαση για 24ωρο αποκλεισμό στις 7 Φεβρουαρίου

Σε δίωρο αποκλεισμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» προχωρούν από τις 19:00 της Παρασκευής αγρότες και κτηνοτρόφοι που έχουν «κατασκηνώσει» με τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση που οδηγεί στον κρατικό αερολιμένα και η μόνη είσοδος και έξοδος από αυτό είναι μέσω του καζίνο που βρίσκεται δίπλα.

«Δεν αποκλείεται να μείνουμε και λίγο παραπάνω», τόνισε το μέλος της συντονιστικής στο μπλόκο, Άγγελος Τσαρτσαφλής, δίνοντας έτσι εκ νέου το στίγμα του «αιφνιδιασμού», στοιχείο που τις τελευταίες ημέρες χαρακτηρίζει ολοένα και πιο έντονα τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Στο μεταξύ, ο συντονιστής του μπλόκου, Χαράλαμπος Γαλανόπουλος επισήμανε ότι το Σάββατο στις 12:00 «θα ξεκινήσουμε προς το κτίριο αναχωρήσεων του «Μακεδονία», χωρίς να εμποδίζουμε τον κόσμο που θέλει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο, και θα μοιράσουμε ελιές και γάλα στους πολίτες, ενημερώνοντάς τους για τους λόγους που τόσο καιρό βρισκόμαστε στο δρόμο».

Επιστρέφοντας από την σαββατιάτικη κινητοποίηση θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση των συμμετεχόντων στο μπλόκο, προκειμένου να οριστεί εάν τελικά θα προχωρήσουν σε 24ωρο αποκλεισμού του «Μακεδονία» την ερχόμενη Κυριακή.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αγρότες
SHARE:

24Media Network