Σε εξέλιξη πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  συνταξιούχων
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων EUROKINISSI

Περίπου 4.000 συνταξιούχοι σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους- Προσπαθούν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων. Με κεντρικό σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί!» οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα κατευθυνθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  συνταξιούχων
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων EUROKINISSI

Με αυτή τη συγκέντρωση, οι συνταξιούχοι, όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, «κλιμακώνουν την πάλη ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Κορυφώνουν έναν "Μαραθώνιο" αγώνων από την αρχή του έτους, με πάνω από 150 τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές κινητοποιήσεις».

ADVERTISING

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Β.Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, ενώ νωρίτερα κλειστές κατά διαστήματα έμειναν η Αμαλίας, η Σταδίου και η Πανεπιστημίου, όμως η κατάσταση εξομαλύνεται.

Επιπλέον, με εντολή της αστυνομίας, το μετρό του Συντάγματος θα είναι κλειστό, λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων, κι οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Επίσης, στα Εξάρχεια κατέληξε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συλλαλητήριο, Συντάξεις

24Media Network