Σε ΦΕΚ η επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού - Τι προβλέπει

Σε ΦΕΚ η επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού - Τι προβλέπει

Σε ΦΕΚ η επικήρυξη για Χρ. Ξηρό, Ν. Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, αλλά και για τους δράστες της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο. Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει

Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (τεύχος Β/ Αρ.Φύλλου 157/ 29.1.2014) δημοσιεύτηκε η κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης για την επικήρυξη, με την οποία δίνεται "χρηματική αμοιβή 4 εκατ. ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των καταζητούμενων Χριστόδουλου Ξηρού, Νικόλαου Μαζιώτη, Παναγιώτας Ρούπα και των δραστών που συμμετείχαν σε δύο ανθρωποκτονίες και έναν σοβαρό τραυματισμό την 1.11.2013 στο Νέο Ηράκλειο".

Όπως αναφέρεται στην απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας "από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται εφάπαξ δαπάνη ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (4.000.000,00 €), σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, η οποία θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Π/Υ εξόδων Ε.Φ. 43−110 "Ελληνική Αστυνομία" ΚΑΕ 0896"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΞΗΡΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επικήρυξη μαμούθ από Δένδια: 4 εκατ. ευρώ για Ξηρό - Μαζιώτη και λοιπούς τρομοκράτες

SHARE:

24Media Network