Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο

Σε κατ’ οίκον περιορισμό η καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 13χρονο
glomex

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα παραμείνει η 35χρονη φιλόλογος, μέχρι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινική της μεταχείριση.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα παραμείνει η 35χρονη φιλόλογος που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος του 13χρονου μαθητή της μέχρι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινική της μεταχείριση. Μετά την απολογία της, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν.

Η πρώτη είχε την άποψη ότι η κατηγορούμενη πρέπει να προφυλακιστεί. Ενώ η δεύτερη πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης με οποιονδήποτε τρόπο του 13χρονου παιδιού σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. καθώς και κάθε επαφής μέσω τηλεφώνων ή social media.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η καθηγήτρια συναντούσε τον ανήλικο μαθητή της σε ξενοδοχεία των βορείων προαστίων με τον 13χρονο να λέει στους γονείς του ότι πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του. Η 35χρονη φιλόλογος, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, κατά την απολογία της δήλωσε μετανιωμένη.

«Μετάνιωσα για ό,τι έκανα. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα.»

Από την ερευνά των αξιωματικών του Τμήματος Ανήλικων η 35χρονη φαίνεται πως παρενοχλούσε σεξουαλικά τον ανήλικο τουλάχιστον για τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η φιλόλογος γνώριζε τον 13χρονο από την ηλικία των επτά ετών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα