Ανοίγει ο σταθμός του προαστιακού στον Ταύρο

Ανοίγει ο σταθμός του προαστιακού στον Ταύρο

Ξεκινάει επίσημα τη λειτουργία του, την 1η Οκτώβρη, και με καθυστέρηση χρόνων, ο νέος σταθμός του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Ταύρο. Παρών ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Σε λειτουργία τίθεται την Τετάρτη (01/10) ο νέος σταθμός του προαστιακού σιδηροδρόμου στον Ταύρο, ο οποίος εκτιμάται ότι θα εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό επιβατών, με δεδομένο ότι βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Ο συγκεκριμένος σταθμός αποτελεί τμήμα του προαστιακού σιδηροδρόμου μεταξύ Πειραιά και Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άνοιγμα του καθυστέρησε αρκετά για διάφορους λόγους, καθώς ήταν έτοιμος από το 2010.

Στην "πρεμιέρα" του νέου σταθμού θα δώσει το παρών ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος έχει προγραμματίσει επίσκεψη το πρωί της ίδιας μέρας.

Ο Προαστιακός πλέον θα κάνει στάση στον Ταύρο εξυπηρετώντας τους συµπολίτες µας, οι οποίοι περίµεναν για µεγάλο χρονικό διάστηµα τη λειτουργία του σταθµού. Εκφράζουµε την ικανοποίησή µας για την έναρξη της λειτουργίας του, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτηµα της ∆ηµοτικής Αρχής προς την Κυβέρνηση, αφουγκραζόµενη τα αιτήµατα και τις ανάγκες των πολιτών. Ξεπεράστηκαν δυσκολίες και εµπόδια µε αποτέλεσµα σήµερα να παραδίδεται στο επιβατικό κοινό του Ταύρου ο σταθµός" δήλωσε ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

SHARE:

24Media Network