Σε νέα πανελλαδική απεργία στις 2 Οκτωβρίου καλεί το ΠΑΜΕ

Σε νέα πανελλαδική απεργία στις 2 Οκτωβρίου καλεί το ΠΑΜΕ
ΠΑΜΕ MotionTeam

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Οκτωβρίου καλεί τους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ , ως συνέχιση της αντίδρασης στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ, “η χθεσινή μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις, έδωσε την κατεύθυνση της συνέχισης και της κλιμάκωσης του αγώνα. Μπροστά στο πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης που ενταφιάζει όσα εργατικά δικαιώματα είχαν απομείνει και παράλληλα προσθέτει νέα εμπόδια σε συνδικαλιστικές ελευθερίες και στο δικαίωμα της απεργίας, το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες σε νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Οκτώβρη”.

Έτσι, το ΠΑΜΕ, καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν απεργιακές αποφάσεις για τις 2 Οκτώβρη και τις μέρες που απομένουν να προχωρήσουν σε συλλογικές διαδικασίες με γενικές συνελεύσεις και συζητήσεις.

Πάντως ήδη αρκετά εργατικά κέντρα έχουν λάβει αποφάσεις για 24ωρη απεργία στις 2 Οκτωβρίου, ημερομηνία που πρότεινε και η ΓΣΕΕ, διαφωνώντας και μη συμμετέχοντας τελικά στην χθεσινή 24ωρη απεργία στην οποία υπήρξε μεγαλη συμμετοχή.

Ενδεικτικά, μέχρι στιγμής, αποφάσεις για απεργία στις 2 Οκτωβρίου έχουν πάρει τα Εργατικά Κέντρα, Χανίων, Κοζάνης, Φθιώτιδας, Ναυπακτίας και Δωρίδας, Πύργου, Σερρών, ενώ αναμένονται και άλλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα