Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα.

Συνελήφθησαν οι δύο νεαροί που προσήχθησαν νωρίτερα την Πέμπτη (01/10) στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, μετά το πέρας σημερινής συγκέντρωσης – πορείας στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για έναν 17χρονο Αλβανό και έναν 20χρονο Έλληνα.

Όπως διακριβώθηκε οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες, μάρμαρα και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, ο δεκαεφτάχρονος αναγνωρίστηκε ως άτομο που έριξε βόμβα μολότοφ. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα