Self Test: Τι ισχύει για τις μέρες διάθεσής τους από τα φαρμακεία

Self Test: Τι ισχύει για τις μέρες διάθεσής τους από τα φαρμακεία
Self-test Eurokinissi

Μόνο κατά το υποχρεωτικό ωράριο των φαρμακείων θα γίνεται πλέον η διανομή των self-test, μετά από σχετικές ανακοινώσεις την Συλλόγων Αττικής και Θεσσαλονίκης

Διαθέσεη των self test στους πολίτες μόνο κατά τις ώρες του υποχρεωτικού ωραρίου και όχι κατά τις εφημερίες και τις διανυκτερεύσεις, αποφάσισαν οι φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττική και Θεσσαλονίκης.

Την αρχή έκανε ο σύλλογος της Αττικής, με χθεσινή του ανακοίνωση, ενώ σήμερα, ο ΦΣΘ,   αποφάσισε, στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασής του πως τα self tests θα διατίθενται από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης Δευτέρα και Τετάρτη από 08:00-14:00 και Τρίτη- Πέμπτη και Παρασκευή από 08:00-14:00 και από 17:00-21:00.

Ο ΦΣΘ ενημερώνει παράλληλα ότι η πλατφόρμα με τους ΑΜΚΑ των πολιτών που δικαιούνται δωρεάν self tests θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 08:00, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο έως το τέλος Μαΐου. Επίσης τα φαρμακεία δεν θα διαθέτουν self tests στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ο ΦΣΘ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να σεβαστούν την απόφαση αυτή γλιτώνοντας το συνωστισμό και την ταλαιπωρία και συμβάλλοντας κι αυτοί στην ομαλή λειτουργία των φαρμακείων της πόλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα