Σέρρες: Νεκρός 57χρονος αγρότης από ανατροπή τρακτέρ

Στιγμιότυπο από το Δέλτα του Πηνειού ποταμού στα παράλια του νομού Λάρισας. Το Δέλτα του Πηνειού βρίσκεται κοντά στους οικισμούς, Ομόλιο και Παλαιόπυργο, και αποτελεί έναν υγρότοπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη διαφύλαξη της βιολογικής ποικιλότητας και τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας. Έχει χαρακτηριστεί ως Τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους (ΤΙΦΚ). Σε διεθνές επίπεδο ανήκει στις Σημαντικές Περιοχές για τα Πουλιά (ΣΣΠ) αφού στην περιοχή παρατηρήθηκαν 226 είδη πουλιών που ανήκουν σε περισσότερα από 50 γένη. Αλλά και η ιχθυοπανίδα των γλυκών νερών του ποταμού και της θαλάσσιας περιοχής είναι πλούσια σε πληθυσμούς και σε είδη.
(EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ)
EUROKINISSI

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σερρών άφησε ένας 57χρονος αγρότης που τραυματίστηκε όταν ανατράπηκε το τρακτερ του.  

Κατέληξε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα 57χρονος αγρότης που διακομίστηκε το Σάββατο στο γενικό νοσοκομείο Σερρών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ο 57χρονος σε δασική περιοχή των Κάτω Ποροΐων Σερρών, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ποροΐων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network