Σέρρες: Πυροβόλησε κατά υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ που πήγαν για έλεγχο

Εναερίτες επισκευάζουν καλώδια της ΔΕΗ (φωτογραφία αρχείου)
Εναερίτες επισκευάζουν καλώδια της ΔΕΗ (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Μία 56χρονη γυναίκα που φέρεται να είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης υποδέχτηκε τους ελεγκτές με κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ και έριξε βολές στον αέρα για εκφοβισμό.

Με κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ "υποδέχθηκε" μία 56χρονη, σε χωριό έξω από τις Σέρρες συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που μετέβη σε επιχείρηση, με τη συνδρομή αστυνομικών του ΑΤ Σερρών, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπιο έλεγχο ο οποίος φαίνεται να αφορούσε ρευματοκλοπή.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η 56χρονη, φερόμενη ως ιδιοκτήτρια του χώρου όπου επρόκειτο να γίνει ο έλεγχος, αλλά και ένας 60χρονος, η σχέση του οποίου με την πρώτη δεν έχει γίνει γνωστή, στη θέα των υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ και των αστυνομικών αντέδρασαν έντονα, εκτοξεύοντας εναντίον τους απειλές και ύβρεις.

Στη συνέχεια, η γυναίκα κατηγορείται ότι έριξε βολές στον αέρα με το όπλο (φλόμπερ) πιθανότατα για εκφοβισμό και προκειμένου να ματαιωθεί ο έλεγχος.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ τόσο η 56χρονη όσο κι ο 60χρονος συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών για τα περαιτέρω.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: