Σήμερα η νεκροψία που θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας

Σήμερα η νεκροψία που θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας
CityVoice.gr

H γυναίκα βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία. Στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε εγκαύματα

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Σε κοντινό σημείο μάλιστα βρέθηκε μπιτόνι με πετρέλαιο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό. Στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Από την επιτόπια αυτοψία πάντως στο σημείο όπου βρέθηκε στο Πετροχώρι η σορός της άτυχης 44χρονης δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

(Με πληροφορίες από Best, φωτογραφία: CityVoice.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα