Σκληρή απάντηση από το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιχάλης Καλογήρου
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιχάλης Καλογήρου EUROKINISSI

Για «παρασκευή ανύπαρκτων σκανδάλων» κάνει λόγο το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφερόμενο σε σειρά δημοσιευμάτων.

Σκληρή απάντηση προς τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ δίνει το υπουργείο Δικαιοσύνης κάνοντας λόγο για «παρασκευή ανύπαρκτων σκανδάλων».

Σε ακόμα μία ανακοίνωσή αναφορικά με το δημοσίευμα για την γενική γραμματέα κατά της Διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα, αλλά και τα όσα έχουν γραφτεί για τη σχέση του κ. Πετσίτη με την κυβέρνηση, το υπουργείο μεταξύ άλλων σημειώνει: «Προφανώς κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς - πραγματικούς- σκελετούς στις ντουλάπες τους και αγωνιούν στο ενδεχόμενο αποκάλυψής τους».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Καλούμε τη Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα που, όταν η Κυβέρνηση με αφορμή τις ασυναρτησίες τους για τον κ. Πετσίτη έφερε την τροπολογία, προκειμένου η Επιτροπή «πόθεν έσχες» να ελέγχει υποχρεωτικά και αυτόματα όλες τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές όλων των πολιτικών, η Ν.Δ. το έβαλε στα πόδια άρον άρον και την καταψήφισε. Μερικές ημέρες μετά, εφευρίσκεται νέα κίνηση αντιπερισπασμού, αυτή τη φορά εις βάρος της Γ.Γ. κατά της διαφθοράς και, ενώ συνομολογείται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων της ως δικηγόρου, πολύ πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στη Γενική Γραμματεία, κατασκευάζεται "ηθικό" ζήτημα και συναρμολογείται δήθεν βλάβη του ελληνικού δημοσίου μεταξύ εμπορικών εταιρειών που δεν είναι off shore. Το αφήγημα κορυφώνεται με δήθεν σχέσεις συνεργασίας και εκπροσώπησης του κ. Αρτεμίου, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο συστατικό κάθε συνταγής παρασκευής ανύπαρκτων σκανδάλων. Προφανώς κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς - πραγματικούς- σκελετούς στις ντουλάπες τους και αγωνιούν στο ενδεχόμενο αποκάλυψής τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Παπαθεοδώρου του ΚΙΝΑΛ ζητά την παραίτηση της Ξεπαπαδέα

ΝΔ: Η κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν άκουσε για Ξεπαπαδέα

ΝΔ: Ο Παππάς είπε ψέματα ότι μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Πετσίτης δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση

Την κλήση της Ζαΐρη στη Βουλή για την υπόθεση Πετσίτη ζητά η ΝΔ

SHARE:

24Media Network