Σκόπελος: Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Εξπρές Σκιάθος” – Επέβαιναν 63 άτομα

Σκόπελος: Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Εξπρές Σκιάθος” – Επέβαιναν 63 άτομα
Το "Εξπρές Σκιάθος" Eurokinissi

Από τη μηχανική βλάβη στο πλοίο "Εξπρές Σκιάθος" δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση. Οι 63 επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» ενώ έπλεε έξω από το λιμάνι της Σκοπέλου, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ότι «το Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” Ν.Π.9937 παρουσίασε βλάβη στο σύστημα της αριστερής προπέλας, στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον λιμένα Γλώσσας Σκοπέλου, ενώ ο Πλοίαρχος του δήλωσε αδυναμία προσέγγισης στο λιμάνι».

«Το «Εξπρές Σκιάθος», το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βόλο-Σκιάθο-Γλώσσα Σκοπέλου-Σκόπελο-Αλόννησο-Σκόπελο-Γλώσσα Σκοπέλου-Σκιάθο-Βόλο με 63 επιβάτες, 11 Ι.Χ.Ε., 11 Φ/Γ και 01 Δ/Κ, κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Σκοπέλου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, ενώ κατόπιν επιθεώρησης από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία στην αριστερή κύρια μηχανή.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του εν λόγω πλοίου για μεμονωμένο πλου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα