Σοκ στα Χανιά: Έσερνε για χιλιόμετρα το σκυλάκι του με το αγροτικό

Σοκ στα Χανιά: Έσερνε για χιλιόμετρα το σκυλάκι του με το αγροτικό
Ηλικιωμένος έσερνε τον σκύλο του με το αγροτικό Zarpanews.gr

Σοκ προκαλεί η αποτρόπαια πράξη ενός ηλικιωμένου στα Χανιά, που έσερνε το λαμπραντόρ του, ενός έτους, με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν δεκάδες οδηγοί και περαστικοί στην εθνική οδό και την περιοχή της Σούδας στην Κρήτη το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ένα λευκό σκυλάκι, δεμένο από το λαιμό με σκοινί στα κάγκελα ενός αγροτικού αυτοκινήτου, σερνόταν πάνω στην άσφαλτο της εθνικής οδού. Πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να κορνάρουν και να αναβοσβήνουν τα φώτα στον ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος δεν έδειχνε να αντιδρά, αντίθετα, συνέχιζε κανονικά την πορεία του.

Λίγο αργότερα το σκυλάκι εντοπίστηκε στον κόμβο της Σούδας, με τις πατούσες του καμμένες και πληγές πάνω στο σώμα του από την δοκιμασία που πέρασε. Πλέον, όμως, βρίσκεται σε καλά χέρια και θα έχει την φροντίδα που χρειάζεται.

Βρέθηκε ο ηλικιωμένος που οδηγούσε το αγροτικό

Εμφανίστηκε ο… “καταζητούμενος” από τους φιλόζωους και την αστυνομία οδηγός, που, όπως προκύπτει, αρνείται ότι το σοκαριστικό σκηνικό το βράδυ της Τετάρτης στην Εθνική Οδό ήταν αποτέλεσμα δικής του πρόθεσης.

Η δική του θέση, όπως μας την μεταφέρει μέλος της «Προστασίας των ζώων», είναι οτι μόλις λίγες ημέρες πριν είχε βρει το σκυλάκι να τριγυρνάει αδέσποτο και αποφάσισε να το πάρει μαζί του. Έτσι, εχθές, αποφασίζοντας να μεταβεί στο χωριό του στον Αποκόρωνα, το έδεσε στην καρότσα, ενώ ποτέ δεν αντιλήφθηκε ότι του έπεσε, ούτε ότι του κόρναραν ή του αναβόσβηναν τα φώτα άλλοι οδηγοί. Αυτό έγινε στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, όταν και γύρισε πίσω μέχρι το Καλάμι, ψάχνοντας, χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα

Αφού το θέμα έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τους φιλόζωους που το μάζεψαν από την άκρη του δρόμου, όπου βρισκόταν σε κακή κατάσταση, το πήγαν στον κτηνίατρο, το φιλοξενούν και το φροντίζουν μέχρι αυτή την στιγμή. Από την πλευρά τους, αρνούνται να το επιστρέψουν σε εκείνον, αφού δεν τον εμπιστεύονται, δεδομένων και των όσων πέρασε το ζώο.

Πλέον, με την υγεία του σκύλου να αποκαθίσταται, αναμένεται «μάχη» για την υιοθεσία του.

Ηλικιωμένος έσερνε τον σκύλο του με το αγροτικό Zarpanews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα