Σοκ στα Τρίκαλα: Κοριτσάκι 17 μηνών πέθανε από εγκαύματα από καυτό νερό

Σοκ στα Τρίκαλα: Κοριτσάκι 17 μηνών πέθανε από εγκαύματα από καυτό νερό
2KP

Διακομίσθηκε με βαρύτατα εγκαύματα στο νοσοκομείο των Τρικάλων, διασωληνώθηκε αλλά υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Τη τελευταία του πνοή διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Λάρισας άφησε ένα κοριτσάκι μόλις 17 μηνών, που υπέστη βαρύτατα εγκαύματα από καυτό νερό.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Τρικάλων από την ίδια του την μητέρα, ωστόσο σύντομα λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αναλυτικότερα, το 17 μηνών παιδί είχε εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού που προκλήθηκαν από καυτό νερό, πάνω από το 70% περίπου της επιφάνειας του σώματός του, κάτω από το στήθος.

ADVERTISING

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Τρικάλων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία ιατρών στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί διασωληνώθηκε και παρ’ όλες τις προσπάθειες των ιατρών, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Για το τραγικό περιστατικό διετάχθη εισαγγελική παρέμβαση και η Αστυνομία ερευνά τον τρόπο που το κοριτσάκι υπέστη τα εγκαύματα που του στοίχησαν τη ζωή του.

Πηγή: 

trikalaola.gr

SHARE:

24Media Network