Σοκ στο Κιλκίς: Κρατούσαν κλειδωμένη 22χρονη με στόχο να την πουλήσουν

Σοκ στο Κιλκίς: Κρατούσαν κλειδωμένη 22χρονη με στόχο να την πουλήσουν

Τρεις Βούλγαροι στα δίχτυα της αστυνομίας για την αγοραπωλησία 22χρονης ομοεθνούς τους, με στόχο να εκδίδεται. Διαβάστε τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, προχώρησαν προχτές το μεσημέρι, στη σύλληψη τριών Βούλγαρων ηλικίας 39, 38 (γυναίκα) και 52 ετών, για σωματεμπορία.

Ειδικότερα, στο Πολυκάστρο Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθη ο 39χρονος και οι δύο ομοεθνείς του για την αγοραπωλησία μίας 22χρονης Βουλγάρας με σκοπό να εκδίδεται.

Οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι κατακρατούσαν παράνομα την ομοεθνή τους, θα αποκόμιζαν από την αγοραπωλησία της 22χρονης το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ.

Στην κατοχή τους, αλλά και σε έρευνες των σπιτιών τους παρουσία δικαστικού λειτουργού σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

* 4 κινητά τηλέφωνα,

* 1 Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και

* 1 αεροβόλο τύπου κυνηγετικού όπλου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της σωματεμπορίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για παράνομη οπλοκατοχή. Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αντίσταση και απειλή, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται. Στην 22χρονη γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις, ενώ θα φιλοξενηθεί σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ή ειδικό κέντρο φιλοξενίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Πηγή: seleo.gr

SHARE: